Vår BB Cream Collection innehåller 2 olika Base Primers anpassade utefter din huds behov.

 

BASE PRIMER – DIAMOND HEART

Med Diamond Heart Base Primer ger du hyn en vacker och hälsosam lyster med utslätande effekt. Du kan använda den ensam för att skapa gloweffekt eller som primer under din foundation / BB Cream.

Denna primer innehåller en speciell färgkorrigerande pigmentsammansättning som ger en jämn hudton med korrigerande effekt. Den innehåller även Diamond Heart som består av små guldfärgade ljusreflekterande partiklar som tillför huden hälsosam glöd och lyster.

BASE PRIMER – RED CORAL

Base Primer Red Coral används som foundation primer alternativt som fuktighetskräm. Effekten blir en optisk illusion vilket slätar ut och döljer ålderstecken, porer, rodnad samt pigmentfläckar.

Base Primer Red Coral är effektiv för alla åldrar, hudtyper och hudtoner. Den ger anti-age effekt, återfuktar och ger en matt och slät finish. Base Primer - Red Coral är den perfekta kombinationen av fuktighetskräm och primer.

 

Base Primer Red Corals nyckel-ingrediens är Röd korall. Röd korall är rik på mineralsalter och främjar cellförnyelsen samt återfuktar huden. Den lätta och mjuka konsistensen består av en kombination av högteknologiska ingredienser som tillsammans korrigerar pigmentfläckar och rodnad